Stilte

Een maand zonder bloggen, een maand geen berichtje getypt of gepubliceerd. Ja, ik zou best kunnen publiceren zonder schrijven, ik heb een paar concepten klaar die ik kan delen.

Maar, het kon er even niet bij. Ik was met veeeeel te veel andere dingen bezig. We hadden plots een nieuw dak, waarbij de regen overvloedig de waterdichtheid wilde testen, en ons nieuwe dak nog niet helemaal waterdicht bleek. Dat hadden we verwacht hoor, gezien het nog niet af af was (en is). Maar goed, elke dag water moeten vegen (en scheppen op de echt slechte momenten), dat vraagt wat energie.

Ik heb in sneltempo heel veel zomerkledij moeten naaien voor Dochter1. Ze is zo hard gegroeid het laatste jaar dat zelfs de zomerkledij die vorig jaar nog te groot was, niet meer past. Ik ben heel blij met alles wat ik gemaakt heb, trots op mezelf over sommige stukken, over andere, tja, gewoon praktisch.

Ik zocht een andere job, en heb drie sollicitaties die verdergezet worden.

Ik koos ramen, niet alleen natuurlijk, dacht na over de indelingen van de kamers, wat we nodig hebben van elektrische aansluitpunten, zocht een goede indeling in de badkamer, bereid me voor op de verhuis van onze halve keuken.

Ah, en ik zocht nog een vakantie. Want, ook al verbouwen we, vakantie is hard nodig. Alleen als we weg gaan slagen we erin om onze focus uitsluitend op elkaar en de kinderen te leggen. Blijven we thuis, dan zouden onze dagen er algauw drukker uit zien. De Man zou werken (heeft hij zelf toegegeven), ik zou naaien, en de kinderen zouden zichzelf bezighouden. Dus, 10 dagjes kamperen it is. Minder lang dan anders, maar nog steeds even weg van de drukte en volop aandacht voor elkaar.

Dus, bloggen kon er even niet bij. De komende maand zal het ook nog wat stiller blijven denk ik. En weet je wat, ik maak me er niet druk om. Het bloggen is ontspanning voor mij, en als het van moeten wordt, tja, waar is dan de ontspanning?

Hoe dan ook, geniet van de vakantie, dat doen wij ook!

2 gedachtes over “Stilte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s