Tag van Sanne – deel 2

Sanne van moederschip.be stuurde mij dit stokje. Ik zag het elders ook al passeren, en kies er net als Joni en Katrien voor om de vragen te spreiden over twee posts.
Dus, als jullie benieuwd zijn, de eerste vragen kan je hier lezen!

*Wat ik zou willen doen maar niet durf
Waar moet ik beginnen 🙂
Er is veel wat ik zou willen doen, maar niet durf. Opkomen voor mezelf, mezelf aanprijzen, grandioos falen, op tafel kloppen, dingen afdwingen. Weinig concrete dingen, maar de gemene deler is zowat overal dat ik mezelf in de kijker zou moeten zetten, de aandacht op mezelf vestigen. En ik denk, als ik dat durf, dan zou ik heel veel doen wat ik nu wil, maar niet durf. Concreet voorbeeld? Solliciteren. Niet dat ik niet durf, maar ik moet altijd een (grote) drempel overwinnen voor ik mijn sollicitatie durf in te dienen. Ik denk altijd dat ik niet goed genoeg ben. Misschien moet ik volgende keer niet nadenken en gewoon springen?

*Guilty pleasure
Pfff, moeilijk. Ik schaam me nergens over eigenlijk. Maar, als ik iets moet kiezen, iets wat ik graag doe, maar beter niet zou doen, tja, stof kopen?

*Favoriete huishoudelijke taak
De was doen. Je ziet er vrij snel resultaat van, moet niet zo heel veel actief doen eraan en die bonte waslijn in de tuin, het staat toch vrolijk hé. Strijken doe ik op zich ook wel graag. Opnieuw, je ziet er resultaat van. Ok, van poetsen ook, maar dat doe ik niet graag. Teveel inspanning 😉

*Chocolade of chips?
Veel te gemakkelijk, chocolade! Het liefst melkchocolade, ook al krullen de échte chocoladeliefhebbers hiervoor hun neus op, mij kan je nog het meest plezier doen met een gewone melkchocolade. Ik heb recent wel fondant leren eten én appreciëren, maar ik denk niet dat het mijn absolute favoriet gaat worden.

Heerlijke tag om in te vullen, dankje Sanne! Over sommige vragen heb ik toch hard moeten nadenken, en weer wat geleerd over mezelf. Andere vragen waren gewoon plezant, en deden mij lachen. Mooi evenwicht!

Wat is jullie favoriete huishoudelijke klusje? En, jullie favoriete guilty pleasure?

 

3 gedachtes over “Tag van Sanne – deel 2

  1. Graag gedaan! Ik durf mezelf een chocoholic noemen en heb de “echte” chocola intussen wel weten appreciëren (hallo 85% cacao!), maar mijn favoriet is toch nog altijd praliné hoor 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s