Volhardend, of koppig, wie zal het zeggen

Ik heb het toch precies wat onderschat, deze editie van 40 Dagen Bloggen. Ik heb al veel meer skipdagen ingezet dan ik wilde. Omdat ik ook genoten heb van alles wat we gedaan hebben de voorbije tijd. En eerlijk is eerlijk, omdat ik niet genoeg heb voorbereid. Want, inspiratie genoeg, mijn voorbereiding was stukken beter dan de vorige jaren, en de goesting is er zeker. Het zou jammer zijn dat ik nu al alle skipdagen inzet, want wie weet wordt het nog wel mooi weer ofzo, en dan moet ik wel genieten buiten!

Dus, koppig of volhardend, vul zelf maar in, maar vandaag moet en zal ik iets schrijven. En ik ben niet de enige die koppig is πŸ™‚

Ben ik voor de rest ook zo koppig? Soms wel, soms niet. Ik hoor vaak dat hoe ouder je wordt, hoe koppiger je wordt. Bij mij lijkt het wel het omgekeerde, ik denk dat ik nu een stuk minder koppig ben dan vroeger. Behalve als het om uitdagingen gaat, dan bijt ik me erin vast en laat ik niet zo gemakkelijk los!

Zijn jullie koppig of volhardend?

3 gedachtes over “Volhardend, of koppig, wie zal het zeggen

  1. Ik kan best wel koppig zijn, al heb ik de indruk dat het betert met de jaren. Ik vind mezelf veel milder dan vroeger en ik zal al eens rapper mijn verzet laten varen. Vroeger zou dat geen waar geweest zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s