Verhuisd

verhuizen
Bron: pixabay.com

 

Zo fris als de bescheiden start van onze verhuis was, zo warm was de echte verhuis. Sleuren met meubels en dozen als het de eerste keer 20 graden (en meer!) is, ik kan je verzekeren: zweten!  Maar, we wonen er! Tussen de dozen, met nog veel zoeken naar kleine maar nodige spulletjes. Waar lag die tut nu alweer? Want niet elke tut voldoet natuurlijk… Maar bon, de kasten hebben (op eentje na) allemaal hun plek gevonden, zijn zo goed als gevuld, de keukenkasten heb ik nog maar 1 keer opnieuw georganiseerd dus het valt wel mee.

De eerste nacht overleefd, met veel tranen want Dochter1 besefte plots dat ons huis nu thuis was. Dochter2 viel die eerste nacht ook al eens uit bed. De tweede nacht was al een stuk beter, we konden zowaar doorslapen!

En hoe heerlijk is het als je het gevoel hebt op vakantie te zijn in je eigen tuin? De keuken geeft dat ontspannen gevoel nog niet 😉

Bon, een heel snel berichtje, tijdens mijn pauze op het werk, wegens nog geen internetaansluiting thuis. 10 dagen zonder schrijven was lang genoeg, en ergens ook verfrissend, zo’n digitale detox. Maar goed, later meer hierover!

8 gedachtes over “Verhuisd

  1. Wat heerlijk, alles nog kunnen inrichten naar je zin, alles een nieuw plekje geven… Bij onze verhuis was er net een hittegolf en een zwaar onweer dat in de lift insloeg waardoor we alles via de trap vijf verdiepingen naar beneden moesten sleuren. Niemand die dat ooit gaat vergeten, dat wel. Veel plezier van jullie nieuwe thuis!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s