Blog Birthday!

 

Een gelukkige verjaardag aan mezelf! Deze blog bestaat al 2 jaar, en een dag om precies te zijn. Ik had er helemaal niet bij stilgestaan, tot ik een “verjaardagswens” kreeg van WordPress. En dat vond ik toch een woordje waard.

Dat ik niet bezig was met deze verjaardag komt ook omdat ik bewust minder bezig ben met mijn blog, tenminste, wat jullie kunnen zien. Achter de schermen ben ik er nog nooit zoveel mee bezig geweest. Ik hoop hier binnenkort meer over te kunnen vertellen, maar ik ben er nog niet klaar voor om het te delen. Vorige keer schreef ik immers al dat ik aan het zoeken ben naar de richting die ik hier uit wil gaan, en dat is mij nog steeds niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat ik graag blog. Ik schrijf graag, maak er met plezier tijd voor.

Heel erg veel lezers heb ik niet, veel reacties krijg ik niet, promo op sociale media voer ik niet, reageren op andere blogs doe ik ook niet veel. Daarom dat ik mij soms afvraag waarom ik dan wel blog. Want hoe je het ook draait of keert, een blog schrijven doe je om aandacht te krijgen. Hoewel ik zeg dat ik het voor mezelf doe, doet het toch deugd om te zien dat mensen wel degelijk appreciëren wat je schrijft, of dat je hoort dat je niet alleen bent met bepaalde zorgen, of wat dan ook. Is het dan aan te raden over een specifiek onderwerp te schrijven? Maak je het beter een blog vol persoonlijke verhalen? Voorlopig nog veel vragen, maar weinig antwoorden.

Wat vinden jullie? Hebben jullie ook deze vragen gehad? Hebben jullie nog tips? En je weet, ik hou van jullie reacties!

2 gedachtes over “Blog Birthday!

  1. Ik stel mezelf dezelfde vragen en worstel er eveneens mee. Ik schrijf graag heel persoonlijk, weliswaar anoniem, maar ik heb schrik die anonimiteit te verliezen. Alleszins proficiat met je blogverjaardag!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s