DIY Friday – Lena dress

 

Nu half blogland bezig is aan de Fons en Sien, van deze fantastische blogster/naaister/ontwerpster, WenSje, moet ik een inhaalbeweging maken. Het patroon van de Lena dress lag immers nog steeds onverwerkt op mijn naaitafel. En ik wilde niets nieuws beginnen vooraleer ik dat had afgewerkt. Nuja, begonnen is een correctere omschrijving. Dat Dochter1 ook dringend nood had aan jurkjes met mouwtjes trok mij over de streep. En dat ik mijn stapel stof wat moet beginnen wegwerken ook.

Het patroon zit echt goed in elkaar. Het is echt heel snel om te maken, geen kans op fouten, en een heel mooi resultaat. Het enthousiasme van Dochter1 over de jurk op zich was gelijk aan mijn enthousiasme over het patroon. Hiervan volgen er ongetwijfeld nog!

Ik ga niets meer vertellen over het patroon, ga gewoon allemaal naar de blog van Sofie, WenSje, download het gratis patroon, instagram je resultaat, verwijs naar Sofie en maak er zo nog een tiental. Je zult het je niet beklagen!

Dit is mijn eerste versie. Trouwens, het patroon voor Fons en Sien ligt al geknipt klaar, nu ik mij zonder gewetensbezwaren hieraan kan wagen, stel ik het niet langer uit.

Een gedachte over “DIY Friday – Lena dress

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s